Tervezett karbantartás!

2024. február 26. napon hajnali 1 óra 15 perc és 1 óra 45 perc között tervezett karbantartás miatt, maximum 30 perc idősávban mind a fizikai POS, mind a virtuális POS (VPOS) terminálokon a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek. Köszönjük megértésüket!

Tervezett karbantartás!

2024. február 24. és 2024. február 26. napokon hajnali 1 óra 15 perc és 1 óra 45 perc között tervezett karbantartás miatt, maximum 30 perc idősávban mind a fizikai POS, mind a virtuális POS (VPOS) terminálokon a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek. Köszönjük megértésüket! 

innovativ_fizetesek_slider_770x400.png

felügyelet nélküli önkiszolgáló fizetési megoldások

kereskedői érdeklődés

Magyarországon az elmúlt években jelentősen megnőtt az igény mind az értékesítéssel foglalkozó cégek, mind a végfelhasználók részéről az önkiszolgáló, felügyelet nélküli fizetési megoldásokra, melyet a nap bármely szakában igénybe tudnak venni. A hazai vásárlók nagyon könnyen sajátították el az önkiszolgáló automaták használatát és előszeretettel használják egyre többet, különböző élethelyzeteikben.

Legyen szó a gyakran felbukkanó parkoló órák használatáról, vagy a mindennapi bevásárlásról a kedvenc élelmiszerüzletünkben, de még egy rohanós napon is használhatjuk az utunkba eső gyorséttermi rendelésünkhöz, vagy az irodaházban kihelyezett kávéautomatánál.

Gyors és azonnali fizetési megoldás, aminek használatához mindig kéznél van a bankkártya, a mobiltelefon vagy akár egy okoseszköz, melyekkel érintésmentesen is lehet fizetni.

18_hasab50_innovativfizetesek.jpg

Hamarosan indulunk innovatív szolgáltatásainkkal!

Keressen minket előzetes tájékoztatás céljából, amennyiben üzleti modelljéhez keres teljeskörű, megbízható felügyelet nélküli fizetési megoldást!

    lépjen velünk kapcsolatba!