innovativ_fizetesek_slider_770x400.png

felügyelet nélküli önkiszolgáló fizetési megoldások

kereskedői érdeklődés

Magyarországon az elmúlt években jelentősen megnőtt az igény mind az értékesítéssel foglalkozó cégek, mind a végfelhasználók részéről az önkiszolgáló, felügyelet nélküli fizetési megoldásokra, melyet a nap bármely szakában igénybe tudnak venni. A hazai vásárlók nagyon könnyen sajátították el az önkiszolgáló automaták használatát és előszeretettel használják egyre többet, különböző élethelyzeteikben.

Legyen szó a gyakran felbukkanó parkoló órák használatáról, vagy a mindennapi bevásárlásról a kedvenc élelmiszerüzletünkben, de még egy rohanós napon is használhatjuk az utunkba eső gyorséttermi rendelésünkhöz, vagy az irodaházban kihelyezett kávéautomatánál.

Gyors és azonnali fizetési megoldás, aminek használatához mindig kéznél van a bankkártya, a mobiltelefon vagy akár egy okosóra, melyekkel érintésmentesen is lehet fizetni.

18_hasab50_innovativfizetesek.jpg

Hamarosan indulunk innovatív szolgáltatásainkkal!

Keressen minket előzetes tájékoztatás céljából, amennyiben üzleti modelljéhez keres teljeskörű, megbízható felügyelet nélküli fizetési megoldást!

  lépjen velünk kapcsolatba!

  Tisztelt Ügyfeleink!

  A K&H Csoport folyamatosan nyomon követi a nemzetközi helyzetet és az életbe lépő kötelező intézkedéseket.

  Az Európai Unió orosz bankokra kiterjesztett pénzügyi szankciói miatt az orosz rubelben kezdeményezett megbízásokat, kiemelten devizaügyleteket átmenetileg felfüggeszti, valamint az oroszországi bankok által kibocsátott bankkártyák elfogadása már a nemzetközi kártyatársaságok részéről elutasításra kerülhet.

  Kérjük, hogy erről érintett ügyfeleiket, vásárlóikat, vendégeiket előzetesen tájékoztassák.

  A K&H folyamatosan nyomon követi az eseményeket, információink frissülése esetén a kapcsolódó aktuális tájékoztatást weboldalunkon tesszük közzé.

  Köszönjük együttműködésüket!