Tervezett POS és VPOS karbantartás!

DÁTUM napon ÓRAKEZD és ÓRAVÉG között tervezett karbantartás miatt INTERVALLUM perc idősávban mind a fizikai POS és virtuális POS (VPOS) terminálokon a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek/kerülhetnek. Köszönjük megértésüket!

Tervezett POS és VPOS karbantartás!

2024. május 19. napon hajnali 02:00 és 03:15 között tervezett karbantartás miatt maximum 45 perc, valamint 2024. május 20-án hajnali 2 és 5 óra között maximum 5 perc idősávban mind a fizikai POS és virtuális POS (VPOS) terminálokon a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülhetnek. Köszönjük megértésüket!

Virtuális POS (VPOS) technikai fennakadás!

2024 május 16. napon 07:40 órai kezdettel technikai hibát észleltünk a virtuális POS (VPOS) terminál szolgáltatásban, melynek hatására az online fizetési felületen bonyolított tranzakciók elutasításra kerülhetnek. A hiba felderítésén és javításán kiemelten dolgozunk. A probléma a fizikai POS, valamint SoftPOS terminálok működését nem érinti.

Tervezett POS és VPOS karbantartás!

2024. május 20. napon hajnali 2 és 5 óra között maximum 5 perc idősávban mind a fizikai POS és virtuális POS (VPOS) terminálokon a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülhetnek. Köszönjük megértésüket!

Tervezett fizikai POS karbantartás!

2024. május 19. napon hajnali 2 és 3 óra között tervezett karbantartás miatt maximum 45 perc idősávban a fizikai POS terminálokon a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A fizikai terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülhetnek . A karbantartás a virtuális POS (VPOS), valamint SoftPOS terminálok működését nem érinti.

Köszönjük megértésüket!

Virtuális POS (VPOS) technikai fennakadás!

Technikai hibát észleltünk a virtuális POS (VPOS) terminál szolgáltatásban, melynek hatására az online fizetési felületen bonyolított tranzakciók elutasításra kerülhetnek. A hiba felderítésén és javításán kiemelten dolgozunk. A probléma a fizikai POS, valamint SoftPOS terminálok működését nem érinti.

Tervezett K&H POS24 webes alkalmazás karbantartás!

2024. május 14. napon este 21:00 órai kezdettel max 5 perc idősávban a fizikai POS és virtuális POS (VPOS) terminálokon a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A virtuális terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek. Ugyanezen napon 22:00 óra kezdettel tervezett karbantartás miatt 2 perc idősávban a K&H POS24 webes alkalmazás ideiglenesen nem lesz elérhető. Köszönjük megértésüket!

Tervezett virtuális POS (VPOS) karbantartás!

2024. május 14. napon hajnali 4 és 5 között tervezett karbantartás miatt 4x1 (maximum 4x3) perc idősávban a virtuális POS terminálokon (VPOS) a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A virtuális terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülhetnek. A karbantartás a fizikai POS, valamint SoftPOS terminálok működését nem érinti. Köszönjük megértésüket!

Planned virtual POS (VPOS) maintenance!

Due to scheduled maintenance between 4am and 5am on 14th May 2024, the card acceptance service will be temporarily unavailable for 4x1 (maximum 4x3) minutes time slot at virtual POS (VPOS) terminals. Transactions at virtual POS terminals may be rejected during this period. Physical POS and SoftPOS terminals will not be affected by the maintenance. Thank you for your understanding!

Fizikai POS technikai fennakadás!

Technikai hibát észleltünk a fizikai POS terminál szolgáltatásban, melynek hatására a terminálokon bonyolított tranzakciók elutasításra kerülhetnek. A hiba felderítésén és javításán kiemelten dolgozunk. A probléma a virtuális POS (VPOS), valamint SoftPOS terminálok működését nem érinti.

Tervezett virtuális POS (VPOS) karbantartás!

ÉÉÉÉ. HÓNAP NAP napon ÓRAKEZD és ÓRAVÉG között tervezett karbantartás miatt INTERVALLUM perc idősávban a virtuális POS terminálokon (VPOS) a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A virtuális terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek/kerülhetnek. A karbantartás a fizikai POS, valamint SoftPOS terminálok működését nem érinti. Köszönjük megértésüket!

Tervezett virtuális POS (VPOS) karbantartás!

2024. május 14. napo⁣n⁣ ⁣hajnali 4 ⁣⁣és ⁣5 ⁣⁣k⁣özött tervezett karbantartás miatt 4x1 (maximum 4x3) perc idősávban a virtuális POS terminálokon (VPOS) a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A virtuális terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülhetnek. A karbantartás a fizikai POS, valamint SoftPOS terminálok működését nem érinti. Köszönjük megértésüket!

Tervezett K&H POS24 webes alkalmazás karbantartás!

DÁTUM napon ÓRAKEZD és ÓRAVÉG között tervezett karbantartás miatt INTERVALLUM perc idősávban a K&H POS24 webes alkalmazás ideiglenesen nem lesz elérhető. Köszönjük megértésüket!

hétvégén bonyolított tranzakciók utalása

Sajnálatos módon technikai hibát észleltünk a hétvégi tranzakciók kiutalásával kapcsolatban, melynek mielőbbi elhárításán kiemelt figyelemmel és prioritással dolgoznak munkatársaink. Az esetleges kellemetlenségért ügyfeleink szíves elnézését kérjük. Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!

SoftPOS technikai fennakadás!

Technikai hibát észleltünk a SoftPOS terminál szolgáltatásban, melynek hatására a SoftPOS terminálokon bonyolított tranzakciók elutasításra kerülhetnek. A hiba felderítésén és javításán kiemelten dolgozunk. A probléma a fizikai POS, valamint virtuális POS (VPOS) terminálok működését nem érinti.

K&H Bank által kibocsátott bankkártyákkal kapcsolatos információ

2024. június 8. 6:00 és 2024. június 9. 12:00 között a K&H Bank fejlesztését végez a saját informatikai rendszerein. A fejlesztés nem érinti a K&H bankkártya-elfogadás által nyújtott szolgáltatásokat, a tranzakciók elfogadása a fizikai POS, virtuális POS (VPOS) és SoftPOS termináljainkon ezen időszakban is zökkenőmentesen történik, azonban a K&H Bank által kibocsátott bankkártyákkal történő tranzakciók (személyes, online) esetén korlátozások várhatóak. Bővebb információ

K&H POS24 webes alkalmazás technikai fennakadás!

Technikai hibát észleltünk a K&H POS24 webes alkalmazás működésében. A hiba felderítésén és javításán kiemelten dolgozunk.

Technikai hiba!

A fizikai és VPOS szolgáltatás technikai okok miatt szünetel! IT-s kollégáink dolgoznak a hiba elhárításán! Köszönjük megértésüket!

Tervezett karbantartás!

DÁTUM napon ÓRAKEZD és ÓRAVÉG között tervezett karbantartás miatt INTERVALLUM perc idősávban mind a fizikai POS, a virtuális POS (VPOS) és SoftPOS terminálokon a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek/kerülhetnek. Köszönjük megértésüket!

Fizikai POS és virtuális POS (VPOS) fennakadás!

Technikai hibát észleltünk a fizikai POS terminál szolgáltatásban, melynek hatására a terminálokon bonyolított tranzakciók elutasításra kerülhetnek. A hiba felderítésén és javításán kiemelten dolgozunk. A probléma a SoftPOS terminálok működését nem érinti.

Tervezett karbantartás!

2024. június 16. napon 23:00 és 23:30 között tervezett karbantartás miatt max. 15 perc idősávban mind a fizikai POS, a virtuális POS (VPOS) és SoftPOS terminálokon a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek. Köszönjük megértésüket!

Tervezett karbantartás!

2024. június 23. napon 23:00 és 23:30 között tervezett karbantartás miatt max 15 perc idősávban mind a fizikai POS, a virtuális POS (VPOS) és SoftPOS terminálokon a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek. Köszönjük megértésüket!

Tervezett karbantartás!

2024. február 26. napon hajnali 1 óra 15 perc és 1 óra 45 perc között tervezett karbantartás miatt, maximum 30 perc idősávban mind a fizikai POS, mind a virtuális POS (VPOS) terminálokon a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek. Köszönjük megértésüket!

Tervezett karbantartás!

2024. február 24. és 2024. február 26. napokon hajnali 1 óra 15 perc és 1 óra 45 perc között tervezett karbantartás miatt, maximum 30 perc idősávban mind a fizikai POS, mind a virtuális POS (VPOS) terminálokon a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek. Köszönjük megértésüket! 

Tervezett virtuális POS (VPOS) karbantartás!

2024. március 5. napon hajnali 4 és hajnali 5 óra között tervezett karbantartás miatt maximum 5-10 perc idősávban a virtuális POS (VPOS) terminálokon a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A terminálon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek.

Köszönjük megértésüket!

Tervezett virtuális POS (VPOS) karbantartás!

2024. március 26. napon hajnali 4 és hajnali 5 óra között tervezett karbantartás miatt 2-3 perc idősávban a virtuális POS terminálokon (VPOS) a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A virtuális terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek. A karbantartás a fizikai POS, valamint SoftPOS terminálok működését nem érinti. Köszönjük megértésüket!

Tervezett fizikai POS karbantartás!

DÁTUM napon ÓRAKEZD és ÓRAVÉG között tervezett karbantartás miatt INTERVALLUM perc idősávban a fizikai POS terminálokon a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A fizikai terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek/kerülhetnek . A karbantartás a virtuális POS (VPOS), valamint SoftPOS terminálok működését nem érinti.

Köszönjük megértésüket!

Tervezett virtuális POS (VPOS) karbantartás!

2024. március 19. napon hajnali 4 és hajnali 5 óra között tervezett karbantartás miatt 2-3 perc idősávban a virtuális POS terminálokon (VPOS) a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A virtuális terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek. A karbantartás a fizikai POS, valamint SoftPOS terminálok működését nem érinti. Köszönjük megértésüket!

Tervezett virtuális POS (VPOS) karbantartás!

2024. március 21. napon hajnali 4 és hajnali 5 óra között tervezett karbantartás miatt 2-3 perc idősávban a virtuális POS terminálokon (VPOS) a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A virtuális terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek. A karbantartás a fizikai POS, valamint SoftPOS terminálok működését nem érinti. Köszönjük megértésüket!

K&H POS24 webes alkalmazás technikai fennakadás!

2024. április 22-én napon 12:00 órai kezdettel technikai hibát észleltünk a K&H POS24 webes alkalmazás működésében. A hiba felderítésén és javításán kiemelten dolgozunk.

Tervezett karbantartás!

2024.04.29. napon hajnali 1:00 és 4:00 között, valamint 2024.04.30. és 2024.05.01. napokon hajnali 1:00 és 1:15 között tervezett karbantartás miatt maximum 15 perc idősávban mind a fizikai POS, a virtuális POS (VPOS) terminálokon a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek. Köszönjük megértésüket!

Tervezett karbantartás!

2024.04.30. és 2024.05.01. közötti napokon hajnali 1:00 és 1:15 között tervezett karbantartás miatt maximum 15 perc idősávban mind a fizikai POS, a virtuális POS (VPOS) terminálokon a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek. Köszönjük megértésüket!

Tervezett virtuális POS (VPOS) karbantartás!

2024. április 16. napon hajnali 4 és hajnali 5 óra között tervezett karbantartás miatt 3-5 perc idősávban a virtuális POS terminálokon (VPOS) a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A virtuális terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek. A karbantartás a fizikai POS, valamint SoftPOS terminálok működését nem érinti. Köszönjük megértésüket!

K&H POS24 webes alkalmazás technikai fennakadás!

2024. április 22-én napon 12:00 órai kezdettel technikai hibát észleltünk a K&H POS24 webes alkalmazás működésében. A hiba felderítésén és javításán kiemelten dolgozunk.

Kedves Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy fizikai POS,-VPOS terminálokon, valamint a POS 24 rendszerünkön keresztül a szolgáltatás nem elérhető. Kollégáink a hiba elhárításán kiemelt prioritással dolgoznak. Köszönjük szépen megértésüket és türelmüket!

Tervezett karbantartás!

Tervezett karbantartás!

2024.05.01. napon hajnali 1:00 és 1:15 között tervezett karbantartás miatt maximum 15 perc idősávban mind a fizikai POS, a virtuális POS (VPOS) terminálokon a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek.

Köszönjük megértésüket!

Planned maintenance!

Due to scheduled maintenance between 1:00AM and 1:15AM on 1st May 2024, the card acceptance service will be temporarily unavailable for maximum 15 minutes time slot at physical POS, virtual POS (VPOS) terminals. Transactions at terminals will be rejected during this period. Thank you for your understanding!

fontos_info_VPOS_feliratnelkul.png

Kedves Ügyfelünk!

Amennyiben Ön/Önök igénybe veszik VPOS szolgáltatásunkat, kérjük olvassák el figyelmesen az átállással kapcsolatos tájékoztatónkat!

tájékoztató elolvasása
webfejleszto_integratorok_640x400.png

⁣Nincs saját fejlesztő csapata, aki elvégezné az illesztést az Ön oldalán?

webfejlesztő integrátorok listája
virtualis_pos_jav_640x400.png

K&H bankkártya elfogadás virtuális POS terminálon (VPOS), online vásárlások

bankkártyával történő kifizetéséhez

kereskedői érdeklődés

13_slider_virtualispos.jpg

online bankkártya elfogadás magasfokú biztonsággal

 • a tranzakciók végrehajtása a legmagasabb védelmi szinttel rendelkező K&H fizetőoldalon történik
 • a nemzetközi kártyatársaságok PSD2 erős ügyfél-hitelesítés elvárásainak biztosításával
 • letilthatók olyan régiók vagy országok, ahonnan nem kíván tranzakciót elfogadni
14_slider_virtualispos.jpg

széleskörű funkcionalitás az online fizetéseknél

 • instalment, azaz részletfizetési lehetőség azon ügyfelek esetében, akiknek bankkártyája erre alkalmas
 • hibás tranzakció esetén (pl. nincs elegendő fedezet a kártyán) lehetőség van korrekcióra ugyanazon tranzakción belül
 • a kereskedő logójának és arculati színeinek testre szabása a VPOS fizető felületen
15_slider_virtualispos.jpg

gördülékeny, felhasználóbarát megoldások

 • többnyelvű fizetési felület
 • mobil telefonra optimalizált verzió
 • kétfaktoros ügyfélazonosítás

A sikeres online értékesítés elengedhetetlen tényezője a bankkártyás fizetés⁣, melyet magasfokú biztonság mellett és megbízható, gyors elszámolással vehet igénybe, akár határon átnyúló bankkártya elfogadás szolgáltatással. Biztosítsa vásárlói számára a kényelmes, gyors és biztonságos bankkártyás fizetés lehetőségét webáruházában, internetes felületén.

 • főbb tudnivalók
 • szerződéskötési folyamat
 • dokumentumok
a K&H bankkártya elfogadás által biztosított virtuális POS terminálon elfogadott kártyatípusok

a K&H bankkártya elfogadás elszámolási körébe tartozó bankkártyák:

 • Mastercard-, és
 • VISA termékek
a virtuális POS szolgáltatás jellemzői
 • forint, euro és amerikai dollár (HUF, EUR, USD) alapú elszámolás
 • határon átnyúló bankkártya elfogadás szolgáltatás (Németország, Ausztria, Horvátország és Szlovákia, EUR)
 • több nyelven elérhető, felhasználóbarát fizetőoldal
 • magas szintű, biztonságos tranzakció végrehajtása a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. titkosított fizetőoldalán történik
 • automatikusan ellenőrzésre kerül, hogy a fizetésre felkínált bankkártya nincs-e tiltólistán, érvényes-e, van-e megfelelő fedezet, ezzel minimálisra csökkentve a bankkártyával történő visszaélések arányát
 • a biztonságos online fizetést a nemzetközi kártyatársaságok által elvárt a Verified by Visa és MasterCard Secure Code környezet, valamint a PSD2 erős ügyfélhitelesítés biztosítja
OneClick fizetés
 • A regisztrált vásárlók részére ajánlható kényelmi szolgáltatás.
 • Az első fizetés alkalmával az ügyfél a webshop oldalán hozzájárul a kártyaadatainak fizető oldalon történő eltárolására.
 • Következő vásárlási tranzakciónál a webshopban a „mentett kártyával történő fizetés” opciót választva már tárolt adat használatával történik meg a fizetés. A webshop nem tárol kártyaadatot, csak egy azonosítót.
 • A mentett kártyaadattal történő fizetések esetén a kommunikáció a fizetőoldallal a háttérben zajlik, anélkül, hogy a kártyaszámot újra be kellene írni.
 • A tranzakció authentikálási folyamata megegyezik az egyszerű fizetésével.
Google pay fizetés indítása a webshopból
 • Kényelmes módja az áruk és szolgáltatások kifizetésének az Ön webáruházában vagy Android mobilalkalmazásában. Ügyfelei ugyanazokkal a kártyákkal fizethetnek, mint amelyeket az üzletekben az egyérintéses terminálokon használnak.
 • Nem szükséges kártyaszám beírása - a rendszer nem irányítja át a vásárlót a fizetőoldalra –, hanem a Google wallet-ben történő megerősítést követően:
 •  ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣- Mobilalkalmazásban történő vásárlás esetén további hitelesítésére nincs szükség
 •  ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣- Lap top-on történő fizetés indítás esetén további hitelesítés történik.
Apple pay fizetés indítása a webshopból
 • Az iPhone-ra, iPad-re és Apple Watch-ra betokenizált kártyák online fizetésre is használhatók. A K&H Pénzforgalmi Szolgáltató online fizetőoldala már készen áll az Apple Pay online fizetések feldolgozására.
 • A fizetés közvetlenül a webáruházból indul (online vagy a natív mobil iOS-alkalmazásban) - a rendszer nem irányítja át a vásárlót a fizetőoldalra, ami tovább egyszerűsíti és felgyorsítja az Apple Pay fizetést.
 • Apple Pay a fizetőoldalon – az Apple Pay a fizető oldalon is megjeleníthető. Ebben az esetben a tranzakció egyszerű fizetésként indul, és a kártyabirtokos a fizető oldalon választhatja a kártya adatok beírása helyett az Apple Pay-el történő fizetést.)
Határon átnyúló bankkártya elfogadás szolgáltatás
 • Azon kereskedőink számára, akik Németország, Ausztria, Horvátország vagy Szlovákia területén is szolgáltatnak, az általunk biztosított virtuális POS terminál megoldást nyújt az egy szolgáltatón keresztüli tranzakciók lebonyolítására.
 • elszámolás pénzneme: euro (EUR)
 • tranzakció típusok: vásárlás, törlés (sztornó), visszatérítés, reversal
 • elfogadható bankkártyák: Mastercard, Visa

(Ezen szolgáltatásunk jelenleg K&H bankfiókban nem szerződhető. Érdeklődés, szerződési igény a fenti elérhetőségeken kezdeményezhető!)

Bankkártyás tranzakciók elszámolása, bankkártya elfogadói jutalék

tranzakció és elszámolás devizaneme
bankkártyás tranzakciók átutalása
bankkártya elfogadói kondíciók
forgalmi kimutatás a kártyás forgalomról, a terhelt díjakról

Ön kiválaszthatja, hogy bankkártya forgalmát milyen devizanemben kéri elszámolni (forintban, euroban, amerikai dollárban)

a tranzakciók beérkezésétől számított legkésőbb 1 (egy) banki munkanapon belül indítjuk a tranzakciók elszámolását, az Ön által megadott pénzforgalmi számlára

a kártyás fizetési tranzakciók után, szerződésben meghatározott egyedi kondíciók kerülnek megállapításra és felszámításra

 • részletes, elektronikus elszámolást készítünk az átutalt tranzakciós összegekről és a terhelt díjakról.
 • a kimutatás elérhető hitelesített elektronikus kivonat/elszámolás útján, amely elektronikus formában letölthető, akár tovább feldolgozásra alkalmas txt file formájában is

bővítse vásárlói körét, növelje üzlete forgalmát, kössön VPOS bankkártya-elfogadói szerződést!

kérjen teljeskörű tájékoztatást a VPOS bankkártya-elfogadás részleteiről
árazási ajánlat elkészítése
szerződés előkészítése
szerződés elfogadása és aláírása
kereskedő honlapjának technikai felkészítése a VPOS online elfogadáshoz
VPOS terminál tesztelés
bankkártya elfogadás élesítése

Kérjen ajánlatot bankkártya elfogadás szolgáltatásra, töltse ki a kereskedői érdeklődés űrlapot és üzletkötőink 72 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot üzleti ajánlatunk bemutatása céljából!

kollégánk, az Önnel történt egyeztetést követően, elkészíti vállalkozása számára az egyedi árazási ajánlatot

az elfogadott árajánlat és a VPOS bankkártya-elfogadás szolgáltatás részletei szerződéses megállapodásba kerülnek

a szerződés tartalmának elfogadása esetén, cégszerű aláírásra kerül mindkét fél részéről

a felek által aláírt szerződést követően a K&H bankkártya elfogadás által biztosított, fizető felület illesztésének technikai követelményei (technikai specifikáció) alapján a kereskedő és / vagy az általa megbízott fejlesztő elkészíti a kereskedő honlapjához történő illesztését

a K&H bankkártya elfogadás biztosítja az online-bankkártya elfogadás tesztelését a kereskedő honlapján.

sikeres tesztet követően, az online K&H bankkártya elfogadás élesítése megtörténik a kereskedő honlapján

virtuális POS terminál speciális szolgáltatások és innovatív megoldások

A fogyasztói igények folyamatos változása, a kereskedők minél gördülékenyebb kiszolgálása érdekében, az alábbi speciális szolgáltatások vehetők igénybe a K&H VPOS terminálon:

16_hasab50_virtualispos.jpg

Verified by Visa és Mastercard Secure Code biztonsági eljárás

A Visa és a Mastercard kártyatársaságok kártyabirtokosai jelszót választanak a kibocsátó bankjuknál, mely segítségével azonosíthatják magukat internetes vásárlás esetén, és amely így plusz védelmet nyújt a bankkártyák jogosulatlan használata ellen. Ezen hitelesítési módszerek használatával a kártyabirtokos vagy a kibocsátó bank által nem kérdőjelezhető meg a tranzakció hitelessége, így gyakorlatilag bármilyen reklamációnak kizárólag abban az esetben lehet létjogosultsága, amennyiben a megrendelt szolgáltatás vagy termék nem került leszállításra, ezzel védve mind a kártyabirtokos, mind a kereskedő érdekeit a jogosulatlan kártyahasználat ellen.

erős ügyfélhitelesítés (Strong Customer Authentication - SCA)

A második Pénzforgalmi irányelv (PSD2) rendelkezései alapján a bankkártyás fizetések és az elektronikus fizetési műveletek során az erős ügyfél-hitelesítés előírásait kell alkalmazni, amelynek keretében legalább két faktor (például jelszó, biometrikus ujjlenyomat, okos telefon tanúsítványa stb.) szükséges ahhoz, hogy a tranzakciót kizárólag a bankkártya használatára jogosult személy, azaz a kártyabirtokos hitelesítse.

határon átnyúló bankkártya elfogadás szolgáltatás

Azon kereskedőink számára, akik Németország, Ausztria, Horvátország vagy Szlovákia területén is szolgáltatnak, az általunk biztosított virtuális POS terminál megoldást nyújt az egy szolgáltatón keresztüli tranzakciók lebonyolítására.

 • elszámolás pénzneme: euro (EUR)
 • tranzakció típusok: vásárlás, törlés (sztornó), visszatérítés, reversal
 • elfogadható bankkártyák: Mastercard, Visa.

lépjen velünk kapcsolatba!

További részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 1 328 9400 telefonszámon vagy írjon e-mailt a saleskhpos@kh.hu címre.

(Ezen szolgáltatásunk jelenleg K&H bankfiókban nem szerződhető. Érdeklődés, szerződési igény a fenti elérhetőségeken kezdeményezhető!)

⁣Kedves Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a SZÉP kártya rendelet szerinti SZÉP kártya elfogadás POS terminálon⁣ történő beállítás ügyintézését az alábbi lépések szerint tudja megtenni: 1. Minden SZÉP kártya kibocsátó/elfogadó Bankkal (K&H, OTP, MKB) a SZÉP kártya elfogadói szerződést meg kell kötni. 2. Azt követően, hogy a SZÉP elfogadói szerződés az érintett Bankok feldolgozták és rögzítették, a kapcsolódó paraméter beállítási kérést, közvetlenül ők küldik meg Társaságunk felé. 3. Ez alapján végzi el Társaságunk a szükséges paraméter beállítást rendszerében és a POS terminálokon.

A K&H SZÉP elfogadói szerződés igénnyel kapcsolatosan írjon a szepkartya@kh.hu⁣ email címre, vagy hívja a K&H Bank 7x24 órában elérhető Telecenterét +36-1/20/30/70/335-3355 telefonszámon. További információ: https://www.kh.hu/vallalkozas/napi-penzugyek/uzleti-bankkartya/szep-kartya

miért minket válasszon?

Partnereink igényeinek megfelelő, sokoldalú, gördülékeny, magas biztonságú virtuális (online) bankkártya-elfogadást biztosítunk!

az online bankkártyás fizetés bevezetésével:

 • növelni tudja vállalkozása vevőkörét; az ország minden tájáról, vagy akár külföldről is elérik vállalkozását webáruházán keresztül
 • a bankkártyás forgalom kedvezőbb költségvetésű, mint a készpénzkezeléssel járó utánvétes fizetési mód
 • az elektronikusan nyomon követhető fizetési forgalommal átláthatóbbá válnak pénzügyei, tervezhetőbbé válik cége cashflow-ja
17_hasab50_virtualispos.jpg

lépjen velünk kapcsolatba!

hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha szeretne értesülni a bankkártya elfogadással, innovatív fizetésekkel kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekeli üzleti ajánlataink!