Tervezett virtuális POS (VPOS) karbantartás!

2024. március 5. napon hajnali 4 és hajnali 5 óra között tervezett karbantartás miatt maximum 5-10 perc idősávban a virtuális POS (VPOS) terminálokon a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A terminálon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek.

Köszönjük megértésüket!

Tervezett virtuális POS (VPOS) karbantartás!

2024. március 26. napon hajnali 4 és hajnali 5 óra között tervezett karbantartás miatt 2-3 perc idősávban a virtuális POS terminálokon (VPOS) a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A virtuális terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek. A karbantartás a fizikai POS, valamint SoftPOS terminálok működését nem érinti. Köszönjük megértésüket!

Tervezett virtuális POS (VPOS) karbantartás!

2024. március 19. napon hajnali 4 és hajnali 5 óra között tervezett karbantartás miatt 2-3 perc idősávban a virtuális POS terminálokon (VPOS) a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A virtuális terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek. A karbantartás a fizikai POS, valamint SoftPOS terminálok működését nem érinti. Köszönjük megértésüket!

Tervezett virtuális POS (VPOS) karbantartás!

2024. március 21. napon hajnali 4 és hajnali 5 óra között tervezett karbantartás miatt 2-3 perc idősávban a virtuális POS terminálokon (VPOS) a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A virtuális terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek. A karbantartás a fizikai POS, valamint SoftPOS terminálok működését nem érinti. Köszönjük megértésüket!

Tervezett virtuális POS (VPOS) karbantartás!

2024. április 16. napon hajnali 4 és hajnali 5 óra között tervezett karbantartás miatt 3-5 perc idősávban a virtuális POS terminálokon (VPOS) a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A virtuális terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek. A karbantartás a fizikai POS, valamint SoftPOS terminálok működését nem érinti. Köszönjük megértésüket!

Kedves Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy fizikai POS,-VPOS terminálokon, valamint a POS 24 rendszerünkön keresztül a szolgáltatás nem elérhető. Kollégáink a hiba elhárításán kiemelt prioritással dolgoznak. Köszönjük szépen megértésüket és türelmüket!

Tervezett karbantartás!

2024. február 26. napon hajnali 1 óra 15 perc és 1 óra 45 perc között tervezett karbantartás miatt, maximum 30 perc idősávban mind a fizikai POS, mind a virtuális POS (VPOS) terminálokon a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek. Köszönjük megértésüket!

Tervezett karbantartás!

2024. február 24. és 2024. február 26. napokon hajnali 1 óra 15 perc és 1 óra 45 perc között tervezett karbantartás miatt, maximum 30 perc idősávban mind a fizikai POS, mind a virtuális POS (VPOS) terminálokon a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek. Köszönjük megértésüket! 

fontos_info_VPOS_feliratnelkul.png

Kedves Ügyfelünk!

Amennyiben Ön/Önök igénybe veszik VPOS szolgáltatásunkat, kérjük olvassák el figyelmesen az átállással kapcsolatos tájékoztatónkat!

tájékoztató elolvasása
webfejleszto_integratorok_640x400.png

Nincs saját fejlesztő csapata, aki elvégezné az illesztést az Ön oldalán?

webfejlesztő integrátorok listája
virtualis_pos_jav_640x400.png

K&H bankkártya elfogadás virtuális POS terminálon (VPOS), online vásárlások

bankkártyával történő kifizetéséhez

kereskedői érdeklődés

13_slider_virtualispos.jpg

online bankkártya elfogadás magasfokú biztonsággal

 • a tranzakciók végrehajtása a legmagasabb védelmi szinttel rendelkező K&H fizetőoldalon történik
 • a nemzetközi kártyatársaságok PSD2 erős ügyfél-hitelesítés elvárásainak biztosításával
 • letilthatók olyan régiók vagy országok, ahonnan nem kíván tranzakciót elfogadni
14_slider_virtualispos.jpg

széleskörű funkcionalitás az online fizetéseknél

 • instalment, azaz részletfizetési lehetőség azon ügyfelek esetében, akiknek bankkártyája erre alkalmas
 • hibás tranzakció esetén (pl. nincs elegendő fedezet a kártyán) lehetőség van korrekcióra ugyanazon tranzakción belül
 • a kereskedő logójának és arculati színeinek testre szabása a VPOS fizető felületen
15_slider_virtualispos.jpg

gördülékeny, felhasználóbarát megoldások

 • többnyelvű fizetési felület
 • mobil telefonra optimalizált verzió
 • kétfaktoros ügyfélazonosítás

A sikeres online értékesítés elengedhetetlen tényezője a bankkártyás fizetés, melyet magasfokú biztonság mellett és megbízható, gyors elszámolással vehet igénybe, akár határon átnyúló bankkártya elfogadás szolgáltatással. Biztosítsa vásárlói számára a kényelmes, gyors és biztonságos bankkártyás fizetés lehetőségét webáruházában, internetes felületén.

 • főbb tudnivalók
 • szerződéskötési folyamat
 • dokumentumok
a K&H bankkártya elfogadás által biztosított virtuális POS terminálon elfogadott kártyatípusok

a K&H bankkártya elfogadás elszámolási körébe tartozó bankkártyák:

 • Mastercard-, és
 • VISA termékek
a virtuális POS szolgáltatás jellemzői
 • forint, euro és amerikai dollár (HUF, EUR, USD) alapú elszámolás
 • határon átnyúló bankkártya elfogadás szolgáltatás (Németország, Ausztria, Horvátország és Szlovákia, EUR)
 • több nyelven elérhető, felhasználóbarát fizetőoldal
 • magas szintű, biztonságos tranzakció végrehajtása a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. titkosított fizetőoldalán történik
 • automatikusan ellenőrzésre kerül, hogy a fizetésre felkínált bankkártya nincs-e tiltólistán, érvényes-e, van-e megfelelő fedezet, ezzel minimálisra csökkentve a bankkártyával történő visszaélések arányát
 • a biztonságos online fizetést a nemzetközi kártyatársaságok által elvárt a Verified by Visa és MasterCard Secure Code környezet, valamint a PSD2 erős ügyfélhitelesítés biztosítja
OneClick fizetés
 • A regisztrált vásárlók részére ajánlható kényelmi szolgáltatás.
 • Az első fizetés alkalmával az ügyfél a webshop oldalán hozzájárul a kártyaadatainak fizető oldalon történő eltárolására.
 • Következő vásárlási tranzakciónál a webshopban a „mentett kártyával történő fizetés” opciót választva már tárolt adat használatával történik meg a fizetés. A webshop nem tárol kártyaadatot, csak egy azonosítót.
 • A mentett kártyaadattal történő fizetések esetén a kommunikáció a fizetőoldallal a háttérben zajlik, anélkül, hogy a kártyaszámot újra be kellene írni.
 • A tranzakció authentikálási folyamata megegyezik az egyszerű fizetésével.
Google pay fizetés indítása a webshopból
 • Kényelmes módja az áruk és szolgáltatások kifizetésének az Ön webáruházában vagy Android mobilalkalmazásában. Ügyfelei ugyanazokkal a kártyákkal fizethetnek, mint amelyeket az üzletekben az egyérintéses terminálokon használnak.
 • Nem szükséges kártyaszám beírása - a rendszer nem irányítja át a vásárlót a fizetőoldalra –, hanem a Google wallet-ben történő megerősítést követően:
 •                                      - Mobilalkalmazásban történő vásárlás esetén további hitelesítésére nincs szükség
 •                                      - Lap top-on történő fizetés indítás esetén további hitelesítés történik.
Apple pay fizetés indítása a webshopból
 • Az iPhone-ra, iPad-re és Apple Watch-ra betokenizált kártyák online fizetésre is használhatók. A K&H Pénzforgalmi Szolgáltató online fizetőoldala már készen áll az Apple Pay online fizetések feldolgozására.
 • A fizetés közvetlenül a webáruházból indul (online vagy a natív mobil iOS-alkalmazásban) - a rendszer nem irányítja át a vásárlót a fizetőoldalra, ami tovább egyszerűsíti és felgyorsítja az Apple Pay fizetést.
 • Apple Pay a fizetőoldalon – az Apple Pay a fizető oldalon is megjeleníthető. Ebben az esetben a tranzakció egyszerű fizetésként indul, és a kártyabirtokos a fizető oldalon választhatja a kártya adatok beírása helyett az Apple Pay-el történő fizetést.)
Határon átnyúló bankkártya elfogadás szolgáltatás
 • Azon kereskedőink számára, akik Németország, Ausztria, Horvátország vagy Szlovákia területén is szolgáltatnak, az általunk biztosított virtuális POS terminál megoldást nyújt az egy szolgáltatón keresztüli tranzakciók lebonyolítására.
 • elszámolás pénzneme: euro (EUR)
 • tranzakció típusok: vásárlás, törlés (sztornó), visszatérítés, reversal
 • elfogadható bankkártyák: Mastercard, Visa

(Ezen szolgáltatásunk jelenleg K&H bankfiókban nem szerződhető. Érdeklődés, szerződési igény a fenti elérhetőségeken kezdeményezhető!)

Bankkártyás tranzakciók elszámolása, bankkártya elfogadói jutalék

tranzakció és elszámolás devizaneme
bankkártyás tranzakciók átutalása
bankkártya elfogadói kondíciók
forgalmi kimutatás a kártyás forgalomról, a terhelt díjakról

Ön kiválaszthatja, hogy bankkártya forgalmát milyen devizanemben kéri elszámolni (forintban, euroban, amerikai dollárban)

a tranzakciók beérkezésétől számított legkésőbb 1 (egy) banki munkanapon belül indítjuk a tranzakciók elszámolását, az Ön által megadott pénzforgalmi számlára

a kártyás fizetési tranzakciók után, szerződésben meghatározott egyedi kondíciók kerülnek megállapításra és felszámításra

 • részletes, elektronikus elszámolást készítünk az átutalt tranzakciós összegekről és a terhelt díjakról.
 • a kimutatás elérhető hitelesített elektronikus kivonat/elszámolás útján, amely elektronikus formában letölthető, akár tovább feldolgozásra alkalmas txt file formájában is

bővítse vásárlói körét, növelje üzlete forgalmát, kössön VPOS bankkártya-elfogadói szerződést!

kérjen teljeskörű tájékoztatást a VPOS bankkártya-elfogadás részleteiről
árazási ajánlat elkészítése
szerződés előkészítése
szerződés elfogadása és aláírása
kereskedő honlapjának technikai felkészítése a VPOS online elfogadáshoz
VPOS terminál tesztelés
bankkártya elfogadás élesítése

Kérjen ajánlatot bankkártya elfogadás szolgáltatásra, töltse ki a kereskedői érdeklődés űrlapot és üzletkötőink 72 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot üzleti ajánlatunk bemutatása céljából!

kollégánk, az Önnel történt egyeztetést követően, elkészíti vállalkozása számára az egyedi árazási ajánlatot

az elfogadott árajánlat és a VPOS bankkártya-elfogadás szolgáltatás részletei szerződéses megállapodásba kerülnek

a szerződés tartalmának elfogadása esetén, cégszerű aláírásra kerül mindkét fél részéről

a felek által aláírt szerződést követően a K&H bankkártya elfogadás által biztosított, fizető felület illesztésének technikai követelményei (technikai specifikáció) alapján a kereskedő és / vagy az általa megbízott fejlesztő elkészíti a kereskedő honlapjához történő illesztését

a K&H bankkártya elfogadás biztosítja az online-bankkártya elfogadás tesztelését a kereskedő honlapján.

sikeres tesztet követően, az online K&H bankkártya elfogadás élesítése megtörténik a kereskedő honlapján

virtuális POS terminál speciális szolgáltatások és innovatív megoldások

A fogyasztói igények folyamatos változása, a kereskedők minél gördülékenyebb kiszolgálása érdekében, az alábbi speciális szolgáltatások vehetők igénybe a K&H VPOS terminálon:

16_hasab50_virtualispos.jpg

Verified by Visa és Mastercard Secure Code biztonsági eljárás

A Visa és a Mastercard kártyatársaságok kártyabirtokosai jelszót választanak a kibocsátó bankjuknál, mely segítségével azonosíthatják magukat internetes vásárlás esetén, és amely így plusz védelmet nyújt a bankkártyák jogosulatlan használata ellen. Ezen hitelesítési módszerek használatával a kártyabirtokos vagy a kibocsátó bank által nem kérdőjelezhető meg a tranzakció hitelessége, így gyakorlatilag bármilyen reklamációnak kizárólag abban az esetben lehet létjogosultsága, amennyiben a megrendelt szolgáltatás vagy termék nem került leszállításra, ezzel védve mind a kártyabirtokos, mind a kereskedő érdekeit a jogosulatlan kártyahasználat ellen.

erős ügyfélhitelesítés (Strong Customer Authentication - SCA)

A második Pénzforgalmi irányelv (PSD2) rendelkezései alapján a bankkártyás fizetések és az elektronikus fizetési műveletek során az erős ügyfél-hitelesítés előírásait kell alkalmazni, amelynek keretében legalább két faktor (például jelszó, biometrikus ujjlenyomat, okos telefon tanúsítványa stb.) szükséges ahhoz, hogy a tranzakciót kizárólag a bankkártya használatára jogosult személy, azaz a kártyabirtokos hitelesítse.

határon átnyúló bankkártya elfogadás szolgáltatás

Azon kereskedőink számára, akik Németország, Ausztria, Horvátország vagy Szlovákia területén is szolgáltatnak, az általunk biztosított virtuális POS terminál megoldást nyújt az egy szolgáltatón keresztüli tranzakciók lebonyolítására.

 • elszámolás pénzneme: euro (EUR)
 • tranzakció típusok: vásárlás, törlés (sztornó), visszatérítés, reversal
 • elfogadható bankkártyák: Mastercard, Visa.

lépjen velünk kapcsolatba!

További részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 1 328 9400 telefonszámon vagy írjon e-mailt a saleskhpos@kh.hu címre.

(Ezen szolgáltatásunk jelenleg K&H bankfiókban nem szerződhető. Érdeklődés, szerződési igény a fenti elérhetőségeken kezdeményezhető!)

Kedves Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a SZÉP kártya rendelet szerinti SZÉP kártya elfogadás POS terminálon történő beállítás ügyintézését az alábbi lépések szerint tudja megtenni: 1. Minden SZÉP kártya kibocsátó/elfogadó Bankkal (K&H, OTP, MKB) a SZÉP kártya elfogadói szerződést meg kell kötni. 2. Azt követően, hogy a SZÉP elfogadói szerződés az érintett Bankok feldolgozták és rögzítették, a kapcsolódó paraméter beállítási kérést, közvetlenül ők küldik meg Társaságunk felé. 3. Ez alapján végzi el Társaságunk a szükséges paraméter beállítást rendszerében és a POS terminálokon.

A K&H SZÉP elfogadói szerződés igénnyel kapcsolatosan írjon a szepkartya@kh.hu email címre, vagy hívja a K&H Bank 7x24 órában elérhető Telecenterét +36-1/20/30/70/335-3355 telefonszámon. További információ: https://www.kh.hu/vallalkozas/napi-penzugyek/uzleti-bankkartya/szep-kartya

miért minket válasszon?

Partnereink igényeinek megfelelő, sokoldalú, gördülékeny, magas biztonságú virtuális (online) bankkártya-elfogadást biztosítunk!

az online bankkártyás fizetés bevezetésével:

 • növelni tudja vállalkozása vevőkörét; az ország minden tájáról, vagy akár külföldről is elérik vállalkozását webáruházán keresztül
 • a bankkártyás forgalom kedvezőbb költségvetésű, mint a készpénzkezeléssel járó utánvétes fizetési mód
 • az elektronikusan nyomon követhető fizetési forgalommal átláthatóbbá válnak pénzügyei, tervezhetőbbé válik cége cashflow-ja
17_hasab50_virtualispos.jpg

lépjen velünk kapcsolatba!

hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha szeretne értesülni a bankkártya elfogadással, innovatív fizetésekkel kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekeli üzleti ajánlataink!