Tervezett karbantartás!

2024. február 26. napon hajnali 1 óra 15 perc és 1 óra 45 perc között tervezett karbantartás miatt, maximum 30 perc idősávban mind a fizikai POS, mind a virtuális POS (VPOS) terminálokon a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek. Köszönjük megértésüket!

Tervezett karbantartás!

2024. február 24. és 2024. február 26. napokon hajnali 1 óra 15 perc és 1 óra 45 perc között tervezett karbantartás miatt, maximum 30 perc idősávban mind a fizikai POS, mind a virtuális POS (VPOS) terminálokon a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek. Köszönjük megértésüket! 

KH_szekhaz_1280x400.png

K&H bankkártya elfogadás

A K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. teljeskörű, megbízható innovatív bankkártya elfogadási szolgáltatást biztosít kereskedők és szolgáltatást nyújtók számára, legyen szó fizikai POS terminálról, online fizetésről, vagy felügyelet nélküli fizetési megoldásokról.

bemutatkozás

A belga KBC Csoport magyarországi leányvállalata, a K&H Bank Zrt., és csehországi leányvállalata, a Československá obchodní banka, a. s. (“CSOB”) úgy döntött, hogy testvérvállalatként összefog egymással, és 2020 második felétől a K&H bankkártya elfogadási üzletága a CSOB magyarországi leányvállalataként, K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. néven folytatja tovább működését.

Az új szerkezetben egymást erősíti majd a K&H Bank ügyfélközpontúsága és a CSOB vezető bankkártya elfogadói termékpalettája, amely a jelenleginél szélesebb körű szolgáltatások nyújtásával, még tovább emeli az ügyfelek számára nyújtott értékeket. Az új entitás változatlanul K&H márkanév alatt szolgálja ki meglévő és jövőbeli bankkártya elfogadó partnereit.

tevékenység

A K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft a mindenkori hazai és nemzetközi, külső és belső szabályoknak megfelelő teljeskörű bankkártya elfogadási tevékenységet végez. Küldetésünk, hogy partnereink számára, megbízható, ügyfélközpontú megoldásokat kínáljunk a bankkártya elfogadás és az innovatív fizetések területén:

  • készpénzmentes fizetési megoldás fizikai és online kereskedők számára
  • nemzetközi bankkártyák elfogadása és elszámolása (JCB, Amex)
  • cafeteria- egészségpénztári- és SZÉP kártyák elfogadása
  • felügyelet nélküli, készpénzmentes fizetéshez szükséges terminálok és szoftverek beszerzése, fejlesztése, telepítése, üzemeltetése

alapadatok - cégadatok

név K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft.
központi cím 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.
levelezési cím K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. 1851 Budapest
központi telefonszám +36 1 328 9400
fax +36 1 328 9401
üzletkötők központi e-mail cím saleskhpos@kh.hu
panaszbejelentés központi e-mail cím reklamaciokhpos@kh.hu
cégjegyzékszám 01 09 338123
nyilvántartó bíróság Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
adószám 26666600-4-43
tevékenységi engedély száma: A hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi CCXXXVII. törvény értelmében a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank (Székhely: 1054 Budapest, Szabadság tér 9., ügyfélszolgálat: 1013 Budapest, Krisztina krt. 39.) felügyelete alatt végzi, tevékenységi engedélyének száma H-EN-I-567/2020. (kelte: 2020.09.17.).
a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. tulajdonosi struktúrája 100% ČSOB (Československá obchodní banka a. s.)
könyvvizsgáló PricewaterhouseCoopert Könyvvizsgáló Kft

A KBC Csoport tagjai

  • KBC
  • CSOB
  • K&H Bank

A KBC Európa egyik vezető pénzügyi csoportja. Többcsatornás bankbiztosítási csoport, melynek tevékenysége Európára koncentrálódik. A Csoport jelentős, több esetben vezető pozíciót foglal el elsődleges hazai piacain, Belgiumban és Közép-Kelet Európában (Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon és Bulgáriában), ahol elsősorban lakossági ügyfeleket, kis- és közepes méretű vállalatokat és közepes tőzsdei kapitalizációjú helyi vállalatokat szolgál ki. A KBC Belgium egyik legjelentősebb vállalata, és a brüsszeli Euronext tőzsdén is jegyzik.

tovább a kbc.com oldalra
19_tab3_rolunk.png

A Československá obchodní banka, a. s. (ČSOB) a belga KBC Bank N.V. 100% -ban tulajdonában lévő leányvállalata. A ČSOB egy univerzális, piacvezető bank a Cseh Köztársaságban, mely minden ügyfélszegmens számára nyújt szolgáltatásokat, azaz lakossági (magánszemélyek), valamint kkv-k, vállalati és intézményi ügyfelek számára. A csehországi ČSOB piacvezető hazájában a bankkártya-elfogadás területén.

tovább a CSOB.cz oldalra
csob_256x197v2.png

A K&H Bank a belga KBC Bank N.V. 100% -ban tulajdonában lévő leányvállalata. A K&H Bank Magyarország egyik vezető bankja mind a lakossági szolgáltatások terén, mind a vállalati szegmensben. A K&H Bank termékpalettája kiterjed a hagyományos lakossági és vállalati banki termékeken kívül (számlavezetés, befektetések, megtakarítások, hitelek, bankgaranciák, bankkártya szolgáltatások, letétkezelés, treasury, projektfinanszírozás, stb.) a prémium- és privát banki szolgáltatásra, a befektetési alapkezelésre, a lízingre, az életbiztosításra, a vagyon- és felelősségbiztosításra, valamint az értékpapír kereskedelemre is.

tovább a kh.hu oldalra
kh_256x197.png

lépjen velünk kapcsolatba!