Tervezett virtuális POS (VPOS) karbantartás!

2024. március 5. napon hajnali 4 és hajnali 5 óra között tervezett karbantartás miatt maximum 5-10 perc idősávban a virtuális POS (VPOS) terminálokon a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A terminálon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek.

Köszönjük megértésüket!

Tervezett virtuális POS (VPOS) karbantartás!

2024. március 26. napon hajnali 4 és hajnali 5 óra között tervezett karbantartás miatt 2-3 perc idősávban a virtuális POS terminálokon (VPOS) a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A virtuális terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek. A karbantartás a fizikai POS, valamint SoftPOS terminálok működését nem érinti. Köszönjük megértésüket!

Tervezett virtuális POS (VPOS) karbantartás!

2024. március 19. napon hajnali 4 és hajnali 5 óra között tervezett karbantartás miatt 2-3 perc idősávban a virtuális POS terminálokon (VPOS) a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A virtuális terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek. A karbantartás a fizikai POS, valamint SoftPOS terminálok működését nem érinti. Köszönjük megértésüket!

Tervezett virtuális POS (VPOS) karbantartás!

2024. március 21. napon hajnali 4 és hajnali 5 óra között tervezett karbantartás miatt 2-3 perc idősávban a virtuális POS terminálokon (VPOS) a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A virtuális terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek. A karbantartás a fizikai POS, valamint SoftPOS terminálok működését nem érinti. Köszönjük megértésüket!

Tervezett virtuális POS (VPOS) karbantartás!

2024. április 16. napon hajnali 4 és hajnali 5 óra között tervezett karbantartás miatt 3-5 perc idősávban a virtuális POS terminálokon (VPOS) a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A virtuális terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek. A karbantartás a fizikai POS, valamint SoftPOS terminálok működését nem érinti. Köszönjük megértésüket!

Kedves Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy fizikai POS,-VPOS terminálokon, valamint a POS 24 rendszerünkön keresztül a szolgáltatás nem elérhető. Kollégáink a hiba elhárításán kiemelt prioritással dolgoznak. Köszönjük szépen megértésüket és türelmüket!

Tervezett karbantartás!

2024. február 26. napon hajnali 1 óra 15 perc és 1 óra 45 perc között tervezett karbantartás miatt, maximum 30 perc idősávban mind a fizikai POS, mind a virtuális POS (VPOS) terminálokon a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek. Köszönjük megértésüket!

Tervezett karbantartás!

2024. február 24. és 2024. február 26. napokon hajnali 1 óra 15 perc és 1 óra 45 perc között tervezett karbantartás miatt, maximum 30 perc idősávban mind a fizikai POS, mind a virtuális POS (VPOS) terminálokon a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek. Köszönjük megértésüket! 

fontos_info_VPOS_feliratnelkul.png

Tájékoztató VPOS szolgáltatás átállásról

Kedves Ügyfelünk!

Amennyiben Ön/Önök igénybe veszik VPOS szolgáltatásunkat az átállással kapcsolatos tájékoztató levelünket az alábbi linken érhetik el, melyet kérünk olvassanak el figyelmesen!

ügyfél tájékoztató levél

emlékeztető ügyfél tájékoztató levél

Fontos, hogy a levélben foglalt teendőkről és az átállással kapcsolatos határidőkről tájékoztassák webfejlesztőjüket. Fejlesztéssel összefüggő technikai kérdéseket a vpos_khpos@kh.hu email címen várják IT-s kollégáink.

Az átálláshoz szükséges fejlesztések technikai dokumentációját itt találja:

Az alábbi linken érhető el azon webfejlesztő integrátorok neve, akik a K&H VPOS illesztéssel elkészültek, mely listát folyamatosan frissítjük.

webfejlesztő integrátorok listája

Minden további kérdésben 7x24 órában elérhető Telecenterünk a +361-328-9400 telefonszámon készséggel áll rendelkezésükre.

új funkciók a VPOS szolgáltatásban:

OneClick fizetés

A regisztrált vásárlók részére ajánlható kényelmi szolgáltatás.Az első fizetés alkalmával az ügyfél a webshop oldalán hozzájárul a kártyaadatainak fizető oldalon történő eltárolására.Következő vásárlási tranzakciónál a webshopban a „mentett kártyával történő fizetés” opciót választva már tárolt adat használatával történik meg a fizetés. A webshop nem tárol kártyaadatot, csak egy azonosítót.A mentett kártyaadattal történő fizetések esetén a kommunikáció a fizetőoldallal a háttérben zajlik, anélkül, hogy a kártyaszámot újra be kellene írni.A tranzakció authentikálási folyamata megegyezik az egyszerű fizetésével.

Google pay fizetés indítása a webshopból

Kényelmes módja az áruk és szolgáltatások kifizetésének az Ön webáruházában vagy Android mobilalkalmazásában. Ügyfelei ugyanazokkal a kártyákkal fizethetnek, mint amelyeket az üzletekben az egyérintéses terminálokon használnak.Nem szükséges kártyaszám beírása - a rendszer nem irányítja át a vásárlót a fizetőoldalra –, hanem a Google wallet-ben történő megerősítést követően:

Mobilalkalmazásban történő vásárlás esetén további hitelesítésére nincs szükség

Lap top-on történő fizetés indítás esetén további hitelesítés történik.

Apple pay fizetés indítása a webshopból

Az iPhone-ra, iPad-re és Apple Watch-ra betokenizált kártyák online fizetésre is használhatók. A K&H Pénzforgalmi Szolgáltató online fizetőoldala már készen áll az Apple Pay online fizetések feldolgozására.A fizetés közvetlenül a webáruházból indul (online vagy a natív mobil iOS-alkalmazásban) - a rendszer nem irányítja át a vásárlót a fizetőoldalra, ami tovább egyszerűsíti és felgyorsítja az Apple Pay fizetést. Apple Pay a fizetőoldalon – az Apple Pay a fizető oldalon is megjeleníthető. Ebben az esetben a tranzakció egyszerű fizetésként indul, és a kártyabirtokos a fizető oldalon választhatja a kártya adatok beírása helyett az Apple Pay-el történő fizetést.

Köszönjük együttműködésüket!