Slider_nyito_KHSZEP_kartya.jpg

K&H SZÉP Kártya elfogadás

Szeretné ügyfélkörét bővíteni, forgalmát növelni SZÉP Kártya elfogadással?

A K&H SZÉP Kártya elfogadása egy gyors, kényelmes, új vásárlókat vonzó lehetőség lehet azoknak a szolgáltatóknak és kereskedőknek, akik jogosultak a K&H SZÉP Kártya elfogadására tevékenységük TEÁOR kódja alapján, melyet a  Széchenyi Pihenő Kártyáról szóló jogszabályan ( https://mtu.gov.hu/documents/prod/55_2011_Korm_rendelet.pdf) tud le ellenőrizni.

A K&H SZÉP Kártya elfogadás történhet  POS terminálon, interneten, webshopon és telefonon keresztül is. Természetesen Ön mindegyik elfogadási módra is szerződhet, amennyiben a SZÉP kártya elfogadását K&H POS terminálon szeretné biztosítani, a beállításhoz az alábbi lépések szükségesek:

 1. Javasolt mindhárom SZÉP kártya kibocsátó/elfogadó pénzintézettel (K&H, OTP, MKB) a SZÉP kártya elfogadói szerződést megkötni.
 2. Azt követően, hogy a SZÉP elfogadói szerződés az érintett Bankok feldolgozták és rögzítették, a kapcsolódó paraméter beállítási kérést, közvetlenül ők küldik meg Társaságunk felé.
 3. Ez alapján végzi el Társaságunk a szükséges paraméter beállítást rendszerében és a POS terminálokon.

A K&H SZÉP elfogadói szerződés igénnyel kapcsolatosan írjon a szepkartya@kh.hu email címre, vagy hívja a K&H Bank 7x24 órában elérhető Telecenterét +36-1/20/30/70/335-3355 telefonszámon.

További információ a SZÉP Kártya elfogadásról, a K&H Bank honlapján található!

2022.03.012 {{translations.minutes[translatedLabelKey]}}

  ajánlott bejegyzések

  figyelemfelhívás a kereskedőket érintő jogszabályi előírásról

  MNB szabályozás értelmében, bankkártya használata esetén a kereskedőknek tilos bármilyen többletdíjat, költséget felszámítaniuk a vásárlóknak.

  figyelemfelhívás az online pénztárgépet használó kereskedők számára

  Az online pénztárgépet használók 2021. január 1-től kötelesek elektronikus fizetési lehetőséget biztosítani vásárlóik számára.

  hírlevél feliratkozás

  Iratkozz fel hírlevelünkre, ha szeretnél értesülni a bankkártya elfogadással, innovatív fizetésekkel kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek üzleti ajánlataink!

   Praktikus tanácsok, érdekes cikkek, izgalmas játékok, gyors segítségnyújtás- ezek várnak rád Magyarország egyik vezető pénzintézetének hivatalos Facebook oldalán.

   Légy tagja közösségünknek és #döntsokosan!