Tervezett virtuális POS (VPOS) karbantartás!

2024. március 5. napon hajnali 4 és hajnali 5 óra között tervezett karbantartás miatt maximum 5-10 perc idősávban a virtuális POS (VPOS) terminálokon a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A terminálon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek.

Köszönjük megértésüket!

Tervezett virtuális POS (VPOS) karbantartás!

2024. március 26. napon hajnali 4 és hajnali 5 óra között tervezett karbantartás miatt 2-3 perc idősávban a virtuális POS terminálokon (VPOS) a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A virtuális terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek. A karbantartás a fizikai POS, valamint SoftPOS terminálok működését nem érinti. Köszönjük megértésüket!

Tervezett virtuális POS (VPOS) karbantartás!

2024. március 19. napon hajnali 4 és hajnali 5 óra között tervezett karbantartás miatt 2-3 perc idősávban a virtuális POS terminálokon (VPOS) a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A virtuális terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek. A karbantartás a fizikai POS, valamint SoftPOS terminálok működését nem érinti. Köszönjük megértésüket!

Tervezett virtuális POS (VPOS) karbantartás!

2024. március 21. napon hajnali 4 és hajnali 5 óra között tervezett karbantartás miatt 2-3 perc idősávban a virtuális POS terminálokon (VPOS) a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A virtuális terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek. A karbantartás a fizikai POS, valamint SoftPOS terminálok működését nem érinti. Köszönjük megértésüket!

Tervezett virtuális POS (VPOS) karbantartás!

2024. április 16. napon hajnali 4 és hajnali 5 óra között tervezett karbantartás miatt 3-5 perc idősávban a virtuális POS terminálokon (VPOS) a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A virtuális terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek. A karbantartás a fizikai POS, valamint SoftPOS terminálok működését nem érinti. Köszönjük megértésüket!

Kedves Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy fizikai POS,-VPOS terminálokon, valamint a POS 24 rendszerünkön keresztül a szolgáltatás nem elérhető. Kollégáink a hiba elhárításán kiemelt prioritással dolgoznak. Köszönjük szépen megértésüket és türelmüket!

Tervezett karbantartás!

2024. február 26. napon hajnali 1 óra 15 perc és 1 óra 45 perc között tervezett karbantartás miatt, maximum 30 perc idősávban mind a fizikai POS, mind a virtuális POS (VPOS) terminálokon a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek. Köszönjük megértésüket!

Tervezett karbantartás!

2024. február 24. és 2024. február 26. napokon hajnali 1 óra 15 perc és 1 óra 45 perc között tervezett karbantartás miatt, maximum 30 perc idősávban mind a fizikai POS, mind a virtuális POS (VPOS) terminálokon a bankkártya elfogadás szolgáltatás karbantartás miatt átmenetileg nem lesz elérhető. A terminálokon végrehajtott tranzakciók ezen időszak alatt elutasításra kerülnek. Köszönjük megértésüket! 

cashback_400x260.png

Információ a kereskedői Cashback, azaz a készpénzfelvételi szolgáltatással kapcsolatban (PwCB)

Maga a PwCB (azaz Purchase with CashBack) vagy vásárlással egybekötött készpénzfelvétel azt jelenti, hogy amikor a kártyatulajdonos bankkártyával fizet kereskedő pénztárjánál, akkor ezzel egyidejűleg meghatározott összegű készpénzt is felvehet, így a tranzakció alkalmával a vásárlás és a készpénzfelvétel összegét együtt vonják le a számlájáról.2023. júliusától lépett életbe az a jogszabály, mely kimondja, hogy a bankoknak a kártyás ügyfeleik számára biztosítaniuk kell, hogy havonta maximum két alkalommal, összesen 40 000 Ft értékben pénzt vehessenek fel az ilyen szolgáltatásokat nyújtó boltokban. Azonban mind a kártyaelfogadói, mind a kereskedelmi oldalon ez a szolgáltatás opcionális marad, azaz a bankkártyáknak képesnek kell lennie a tranzakciótípus feldolgozására, de a boltoknak és a kártyaelfogadást bonyolító cégeknek nem kötelező ezt biztosítani.

Elérhető már a K&H Bank által kibocsátott bankkártyák esetében?

A K&H Bank által kibocsátott lakossági betéti bankkártyák 2023 júliusától képesek a vásárlás készpénzvisszaadással tranzakciók lekezelésére, azonban a funkció akkor válik ténylegesen elérhetővé, ha azt a kereskedői és kártyaelfogadói hálózatok is biztosítani fogják.

Elérhető már a cashback szolgáltatás a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft., azaz a K&H Bank kártyaelfogadói partnere kínálatában?

A K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft. vizsgálja a kereskedői cashback szolgáltatás bevezetésének lehetőségeit, azonban egyelőre nem érhető el a kínálatunkban.

Mi várható a jövőben?

A PwCB (Purchase with CashBack) tranzakciótípus kezelése kártyaelfogadói oldalon is rendszerfejlesztést igényel, továbbá a POS terminálok szoftverét is fel kell készíteni a tranzakciótípus feldolgozására. Mivel a szolgáltatás biztosítása kártyaelfogadói, valamint kereskedői oldalon egyelőre egyaránt opcionális, a szolgáltatás elterjedésének sebessége és mértéke jelenleg nem belátható, vizsgáljuk a kereskedői érdeklődést.


ajánlott bejegyzések

Elindult a Budapest Pay&GO tesztidőszaka

Az újszerű technológiának köszönhetően a BKK ügyfelei előzetes regisztráció nélkül, bankkártyájuk, okostelefonjuk, vagy okosórájuk segítségével válthatnak jegyet a 100E Repülőtéri Expresszre.

a China UnionPay kártyák elfogadásával bővül a K&H bankkártya elfogadói szolgáltatása

A China UnionPay kínai kártyatársaság plasztikjainak elfogadása már elérhető a K&H fizikai POS terminál hálózatában.